Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe werkt het online verhuurproces van een reclamezuil bij AlterFlex? +

Het online huren van een reclamezuil bij AlterFlex is heel eenvoudig.

Neem een kijkje bij de verschillende reclamezuilen die we aanbieden (van A01 tot A04). Lees de specificaties, selecteer de gewenste reclamezuil, kies de gewenste huurperiode en vervolledig daarna met de correcte standplaats, waar de reclamezuil dient geplaatst te worden. Vervolgens kan je nog kiezen of je de spandoeken zelf ontwerpt of deze door het ervaren design team van AlterFlex op maat van uw campagne laat ontwerpen. Tot slot maak je nog de keuze of je de spandoeken zelf print of door AlterFlex laat printen.

In de rechterkolom van de online boekingstool vind je steeds de actuele totaalprijs van de door jouw gekozen opties. Als je akkoord bent, klik je op "nu boeken".

Rond jouw bestelling tenslotte af met het correct invullen van de administratieve gegevens en het exacte adres van de plaatsing.

Door het vakje van de algemene voorwaarden aan te vinken, is jouw bestelling geplaatst.

Je ontvangt per mail een bevestiging van jouw bestelling met een uniek ordernummer.

Wat kost een AlterFlex reclamezuil? +

De effectieve huurprijs is functie van het gekozen zuiltype, alsook van de gekozen periode. Deze wordt automatisch voor u berekend en ziet u steeds in het rechtermenu verschijnen.

Hieronder vindt u een actueel overzicht van onze prijzen en staffelkortingen voor verhuur per type reclamezuil:

Type Dagprijs/
week
Dagprijs/
maand
Dagprijs/
3 maanden
Dagprijs/
6 maanden
Dagprijs/
jaar
A01 28,44 € 25,85 € 23,28 € 21,12 € 18,00 €
A02 36,03 € 32,75 € 29,49 € 26,75 € 22,80 €
A04 55,00 € 50,00 € 45,00 € 41,00 € 35,00 €
A05 42,66 € 38,77 € 34,92 € 31,68 € 27,00 €
Ik twijfel over de juiste maat die ik moet bestellen, wat nu? +

Bel of e-mail gerust de klantendienst met je vraag. We zullen je met veel plezier helpen om de juiste zuil te selecteren.

Hoe selecteer ik een huurperiode en welke dagen worden aangerekend? +

Huurperiode

De eerste datum die u aanklikt is de eerste "volledige" huurdag (opbouw voorzien we steeds vóór deze datum) en de tweede datum die u aanklikt is de laatste "volledige" huurdag (afbraak steeds ná deze datum).

De plaatsingskost bedraagt 100 euro (2x50 euro). Hierin zit begrepen dat wij de aanhangwagen met zuil brengen naar de door u opgegeven locatie, deze vervolgens volledig opbouwen (via een hydraulische systeem), beveiligen en bespannen met uw persoonlijke reclamedoeken. Uiteraard komen we alles afbreken en ophalen op het einde van de huurperiode.

De effectieve huurprijs is functie van het gekozen zuiltype, alsook van de gekozen periode. Deze wordt automatisch voor u berekend en en ziet u steeds in het rechtermenu van de online boekingstool verschijnen.

Ik heb een AlterFlex reclamezuil nodig binnen de 7 dagen, kan dit? +

Huur binnen de 7 dagen.

Via de online boekingstools is het niet mogelijk om een reservatie te maken binnen de 7 eerstkomende kalenderdagen. Wenst u dit toch? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Hoe lang duurt de plaatsing / de afbraak van een reclamezuil? +

De plaatsing van een reclamezuil duurt gemiddeld 45 minuten, afhankelijk van het terrein waarop deze geplaatst dient te worden. De afbraak duurt eveneens gemiddeld 45 minuten. Deze plaatsings- en afbraakkosten zijn steeds inbegrepen in uw totaalprijs.

Kan deze reclamezuil ook binnen geplaatst worden? +

Ja, onze reclamezuilen kunnen perfect binnen geplaatst worden, mits de toegangsdeur een breedte heeft van 2 meter.

Let op: de hoogte van het spandoek wordt bepaald door de hoogte van de ruimte waarin de reclamezuil geplaatst wordt.

Wat is de min. en de max. hoogte van een reclamezuil? +

De hoogte van iedere reclamezuil is traploos regelbaar tot maximaal 4 meter hoog.

Wenst u bijvoorbeeld een reclamezuil indoor te plaatsen en heeft u maar 3,5m vrije hoogte, dan is dit geen enkel probleem.

Gelieve wel het design van de spandoeken af te stemmen op de door u gewenste hoogte. Laat u de doeken door ons onwterpen en/of printen, gelieve deze maximale hoogte zeer goed te communiceren tijdens de bestelling!

Kan ik een spandoek ontwerp op maat laten maken door AlterFlex? Wat is de kostprijs? +

Wenst u het ontwerp van de spandoeken door ons ervaren grafische team te laten uitvoeren, dan voorzien wij hiervoor een vaste kost van 450 euro. Dit ongeacht het type zuil en steeds professioneel en op maat gemaakt in het verlengde van uw gewenste publicitaire boodschap, huisstijlkleuren of andere wensen.

Werkt u reeds samen met een extern grafische bureau of heeft u zelf grafische mogelijkheden in huis, dan kan uiteraard ook geopteerd worden om deze designs zelf te maken.

Indien u opteert om de designs zelf te maken maar via onze printservice te printen, gelieve steeds onze aanleverspecificaties correct te volgen. Wij voorzien ook werktekeningen en templates voor elk type zuil. In de werktekeningen (pdf) vindt u meteen de correcte afmetingen per type en in de template (Adobe Indesign) kunt u rechtstreeks het design van uw eigen zuil ontwerpen.

Het aanleveren van uw designs dient te gebeuren in PDF, AI of EPS via WeTransfer op print@alterflex.be. Alle drukklare ontwerp bestanden dienen minstens 7 werkdagen voor de plaatsing te worden aangeleverd. Spoed bedrukking van onze reclamedoeken is in sommige gevallen mogelijk, gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren.

Wat als ik mijn spandoek zelf wil ontwerpen, maar door AlterFlex wil laten printen? +

U heeft de keuze om zelf in te staan voor het printen van de spandoeken of u kunt gebruiken maken van onze voordelige printservice, waar wij instaan voor een correcte print, het omzomen, het plaatsen van spanringen en de levering van de spandoeken bij de door u gekozen type reclamezuil.

Wenst u het design zelf te voorzien, maar gebruik te maken van onze printservice, download dan zeker onze aanleverspecificaties en volg deze nauwgezet om een perfect eindresultaat te verkrijgen.

Hoe en wanneer aanleveren?

Het aanleveren van uw ontwerpbestanden dient te gebeuren in PDF, AI of EPS via WeTransfer op print@alterflex.be. Alle designs dienen minstens 7 werkdagen voor de plaatsing te worden aangeleverd. Spoed bedrukking is in sommige gevallen mogelijk, gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren.

Op welk terrein kan ik een reclamezuil laten plaatsen? +

Je kan ofwel op een privé terrein of op een openbare plaats een reclamezuil laten plaatsen.

Voor de plaatsing op een openbare plaats heb je wel een vergunning van de stad of de gemeente nodig.

Het is belangrijk dat het terrein bereikbaar en berijdbaar is door een voertuig met een grote aanhangwagen. Een reclamezuil kan dus eventueel in een weide geplaatst worden, zolang de ondergrond van die kwaliteit is, dat men erop kan rijden.

Plaatsen jullie ook in het buitenland? +
Op dit moment plaatst AlterFlex enkel reclamezuilen in de Benelux, maar neem gerust contact op met onze klantendienst dan kunnen we samen kijken welke mogelijkheden er zijn.
Is de huur van een reclamezuil verzekerd? +
Ja, voor elke reclamezuil die AlterFlex plaatst, is er een verzekering afgesloten voor eventuele schade aan derde.
Waar kan ik terecht met een klacht of suggestie? +

Met een klacht of suggestie kan je op elk moment contact opnemen met AlterFlex via e-mail op support@alterflex.be.

Wij behandelen alle aanvragen zo spoedig mogelijk.

Kan ik een factuur krijgen van de huur van een reclamezuil ? +

Uiteraard! We mailen je een BTW-factuur van zodra jouw bestelling is afgerond en de betaling voldaan is.

Hoe kom ik in contact met AlterFlex? +

Je kunt onze klantenservice bereiken via telefoon +32 477 61 51 46 of via email opsupport@alterflex.be.

Waar kan ik de algemene voorwaarden terugvinden? +

Deze kan je terugvinden op de website van www.alterflex.be

Zuiderring 14,

Industrieterrein Genk-Zuid rechteroever,

B-3600 Genk

Tel: +32 89 35 36 48

Fax: +32 89 30 40 28

GSM: +32 477 61 51 46

Email: info@alterflex.be

BTW: BE-0881.928.453

grafisch